Profiel

Profiel

Mijn naam is Angelique Geerts, ondernemer met Scheidingspraktijk Gemert. Het is mijn missie om echtscheidingen tot een goed einde te brengen. Samen Apart Verder, waarbij het belang van eventuele kinderen voorop staat. Professionaliteit, vertrouwen en praktische ondersteuning vormen de basis van mijn hulp en advies. Ik beschik over uitgebreide kennis van en ruim achttien jaar ervaring in financiële, fiscale en juridische zaken.

Visie

Houd niet vast aan iets dat niet is voorbestemd! Maak er als ex-partners samen het beste van in het belang van je kinderen.

Ervaringsdeskundige

Mijn expertise is tevens gevormd door mijn eigen echtscheiding. Ik heb zelf ondervonden dat je deze onzekere periode positief kunt afsluiten. Dat gun ik iedereen!

Certificering

Ik beschik over de volgende diploma’s en certificaten:

  • Erkend Financieel Adviseur (EFA)
  • Financieel Planner (FFP)
  • Financieel Echtscheiding Adviseur (RFEA)

De Scheidingsdeskundige

Scheidingspraktijk Gemert is aangesloten bij de overkoepelende organisatie ‘de Scheidingsdeskundige’. De ScheidingsDeskundige is als kenniscentrum en opleidingsinstituut gespecialiseerd in het ondersteunen en opleiden van professionals die betrokken zijn bij het scheidingsproces. Klik hier of op het onderstaande logo voor meer informatie over de Scheidingsdeskundige.

scheidingsdeskundige-logo